BASES DO I CONCURSO DE ESCAPARATES DE VILALBA

1.- O concurso desenvolverase dende as 19h do día 13 de decembro de 2019 ás 23:59h do 6 de xaneiro de 2020, sendo a temática decorativa libre.
 
2.- Poderán presentarse ao mesmo os/as comerciantes e industriais con establecemento aberto ao público no termo municipal de Vilalba.
 
3.- Para tomar parte no concurso os/as comerciantes interesados deberán enviar un correo a comercio@vilalba.es no que se recolla a frase: “Desexo participar no I Concurso de Escaparates de Vilalba”, seguido do nome do establecemento e axuntar no mesmo unha foto do seu escaparate decorado.
 
4.- Os escaparates que participen deberán estar colocados o venres día 13 de Decembro, de xeito que os responsables dos diferentes establecementos teñan feita a solicitude e enviada a foto do seu escaparate á dirección de correo anteriormente citada antes das 17h do mesmo venres día 13.
 
5.- O prazo para enviar as solicitudes/fotos ao correo comeza no mesmo intre da publicación destas bases e finalizará o ás 17h do citado venres 13 de Decembro.
 
6.- O sistema de votación será en base ao numero de “gústame” ou “encántame” que as respectivas fotos teñan na publicación que, ás 19h do antedito venres 13 de Decembro, se levará a cabo dende a páxina de Facebook do Concello de Vilalba. Na mesma, figurará a relación de fotos dos escaparates participantes, acompañadas dos nomes dos establecementos aos que corresponden. No caso de empate, será o número de “encántame” o que decida.
 
7.- A entrega dos distintivos ao establecemento gañador, 2º e 3º clasificado terá lugar ás 13h do martes 7 de Xaneiro. O Concelleiro de Comercio e Turismo, Modesto Renda, e a Alcaldesa, Elba Veleiro, serán os encargados de facer entrega dos mesmos, que consistirán en lenzos decorativos da foto do propio escaparate e a posición final acadada.

10 de diciembre de 2019

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies